prin zapada, spre olimpiada

Sunt unul dintre ei. Sunt unul din voluntarii din echipa programului pentru Cultura si Educatie Innsbruck 2012.

Sunt EVS(European Voluntary Service) 2 luni in Austria. Totul e bestial si totusi, nu simt nimic special...

Ma dedic muncii si jobului ce mi-a fost alocat, incerc sa fac totul cat mai bine, si pana acum a iesit destul de bine si totusi... ceva nu-i in regula. O fi sarbatorile de iarna? Vine Craciunul si alea alea? Sau cine stie... poate am nevoie de mai mult timp pentru "quiet time" si "self understanding".

Azi am avut pregatirea pentru YOG. Totul a decurs perfect. Daca in prima saptamana m-am ocupat de Youth Olympic Village, saptamana viitoare voi fi in Accreditation Center.
Anul 2012 va incepe in forta... fac parte din echipa Sport Initiators ceea ce suna foarte bine.
Programul de Cultura si Educatie le-a pregatit 3 activitati pe care participantii la olimpiada nu vor regreta sa le incerce:
Climbing, Ice Stock Sports si Street Sports.

Dintre toate astea unul singur e deschis publicului, restul sunt activitati interne, la care doar olimpicii si membri din staful tarilor participante au voie sa asiste.

Sunt curios in ce fel experienta acumulata la Jocurile Olimpice de Iarna Tineret o voi putea directiona spre evenimente in Baia Mare si Maramures... avand in vedere ca evenimentele sportive sunt mai mult decat necesare pentru a face ca regiunea sa se dezvolte in continuare.


P.S.
Ninge de rupe si Duminica asta sigur va fi una luuunga... de dimineata pana seara voi fi pe snowboard si cu fundu-n zapada.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

Programeaza-te online pentru inmatriculari, permise, pasapoarte sau examinare auto in Maramures

In direct si-n reluare

o fi 5 jumatatea lui 10 ?