la cumparaturi

Probabil veti vedea astfel de bannere intr-un numar din ce in ce mai mare de locatii in Baia Mare si nu numai. Cred ca este cea mai sincera recomandare pe care am vazut-o vre-o data, recomandare in care cred personal avand in vedere ca deja, mai mult de jumatate din viata mea inseamna Andana.

Pentru ca iubim calitatea si produsele de calitate, in cei peste 15 ani de zile, Andana Pan s-a ingrijit de sanatatea consumatorilor sai prin calitatea produselor sale.

Cred ca relaxare nu inseamna imbulzeala de la raft intr-o zi de shopping si de aceea aducem aproape de casa clinetilor Andana produsele de care au nevoie.

Consumatorii produselor Andana pot gasi intreaga gama de produse atat in cele 12 magazine proprii cat si in alte peste 150 magazine partenere din Baia Mare si imprejurimi.

Iar pentru cei ce cred in valoarea nutritiva a painii...
Si pentru cei ce la o masa sanatoasa nu lipseste o paine de calitate...
Pentru cei ce apreciaza si respecta valorile si traditiile culinare maramuresene... am creat si dezvoltat o gama de produse si specialitati de panificatie sub brandul Franzela Fermecata, pentru ca Franzela Fermecata reprezinta toate produsele de panificatie pe care Andana Pan le produce. Paine curata. Paine cu cartofi, Paine multivitamine, Franzela alba feliata, Paine Toast, Paine semialba, Paine graham, Paine cu malai, Paine impletita, Specialitati de panificatie.

Incearca o paine creata pentru masa ta zilnica.

Comentarii

  1. Am papat bunătăți de la Andana și voi recomanda cu siguranță și altor pofticioși ca si mine! :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania