Obiectivul 2012 - International Networking si Lidersip Center in Baia Mare

Am o doritna foarte mare si sper ca pana la sfarsitul anului 2012 sa se realizeze partial macar, dar de preferat in totalitate.

Daca esti membru JCI sau Rotaract, ne-am intalnit la o conferinta GRASP sau Initiatives of Change sau pur si simplu am avut ocazia sa stam la povesti poti foarte simplu sa te alaturi acestei idei.

De unde a pornit ideea ? - Cea mai buna cale spre dezvoltare.


Cred ca dezvoltarea personala si colectiva este posibila doar investind in educatie si deschizandu-ne viziunea spre lumea intreaga, conectandu-ne cu oameni si retele internationale.

Incercam sa traim conform crezului nostru iar aceasta idee se concretizeaza prin organizarea mai multor evenimente internationale de networking si teambuilding la Baia Mare iar Centrul de Networking si Lidersip International ce va fi deschis in biblioteca judeteana va oferi suportul necesar pentru o dezvoltare eficienta si solida.

Toate taxele de participare la evenimentele nationale sau internationale pe care le organizam includ si donarea unei carti la alegere ce va fi pusa in rafturile Centrului de Networking si Lidersip pe care il vom mentine actualizat cu cele mai noi carti disponibile.
Acest centru va include carti atat in limba romana cat si in engleza.

Poti sustine initiativa noastra trimitand o carte (de networking sau lidersip) la adresa noastra:

Club Rotaract TEAM Baia Mare
Baia Mare, str. V. Babes, nr. 62/A
RO430083 - Maramures
Romania

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania