SkirtBike Baia Mare - biciclim, maria ta!


Mare anunt mare, mania bicicletelor la Baia Mare. :)) 
Adevaru ca la pedalat ma mai bagam si eu in vremurile de glorie, dar acu pedalez la volan si odata pe saptamana cand ajung la peco imi plange inima cand vad cata zeama intra in "groapa Marianelor"(a.k.a. rezervor) degeaba.
In Amsterdam am testat si eu mersu pe bibcicleta pe sistem turbo :)) Adica: uitandu-te imprejur, chiar parea ultra cool sa vezi toata lumea pe biciclete de toate tipurile si dimensiunile si cu atas si cu carucior si cu remorca si cu tot ce vrei... 
Dar cand a fost momentu sa trecem la pedalat, s-a schimbat situatia. Senzatii mai tari decat cele de-a bicicli prin Amsterdam n-am vazut nici in parcurile de distractii. Totul era ca o jungla, totul era la limita... masini, biciclete, pietoni... dezastru. 

So... propunerea pentru doamne si domnisoare sau Man in Kilt:

Doamnele și domnișoarele sunt învitate să participe la prima ediție SkirtBike Baia Mare, pe data de 8 iulie, duminică, începând cu ora 17. Punctul de întâlnire este Monumentul Ostașului Român, Câmpul Tineretului.
Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută șic. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eșarfe, ne dorim ca participantele să se simtă frumoase în ținuta aleasă. Prin această promenadă biciclistă vom încerca să demonstrăm că mersul pe bicicletă e o activitate care nu le știrbește femeilor deloc din feminitate.
Domnii sunt așteptați și ei să pedaleze în ținute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul lor (sau, chiar și flori!) și să se asigure că se simt în largul lor pe șosea.
Traseul primei ediții SkirtBike Baia Mare va avea ca punct de plecare Câmpul Tineretului, Monumentul Ostașului Român și se va deplasa pe str. Victoriei, Bdul. Independenței spre Gold Plaza, Bdul. Decebal spre Semilună, Bdul. București spre Centru Vechi cu punct de oprire laCafeneaua Nouă de pe str. Vasile Lucaciu unde participanții vor fi așteptați, pentru un moment de socializare și relaxare, cu limonadă, tombole și multe surprize.
SkirtBike este o plimbare colectivă adresată în special femeilor, la care invităm participantele să poarte ţinute elegante, pentru a evidenţia că mersul pe bicicletă înfrumuseţează atât pe ele cât şi oraşul. Principalul scop este popularizarea mersului pe bicicletă în oraşul Baia Mare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania