Disney Land

Am citit o mica povestioara si vreau s-o impartasesc cu voi:

Cica la inaugurarea primului DisneyLand, Walt Disney era deja mort si la festivitatile de deschidere a participat doar nevasta lui, Lillian.

La conferinta de presa aceasta a fost intrebata: "V-ati dori sa fi vazut si sotul dumneavoastra aceasta minunatie?"
Iar raspunsul ei a fost: "A vazut-o demult!" si s-a asezat la loc.

Practic... sunt 2 randuri pe care citindu-le mi-au dat lacrimile. Cat de minunat este sa ai vise si o viziune atat de clara incat s-o inspiri si celor din jurul tau pana la cel mai mic detaliu ?
Si cat de minunat trebuie sa fie sa meri prin viata alaturi de oameni precum Lillian, sa continue visul cuiva si sa fie atat de convinsa ca acel cineva traieste prin realizarile tale...


Si stand si citind in continuare, pe-o bancuta in aeroport... undeva in spatele meu aud pe unu vorbind foarte foarte galagios si nu intelegeam nimic... adica... aproape nimic:
láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények ADRIAN DAN POP láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények láncfűrész dobok és edények

Dintr-o data tresar :)) Senzatie ca aia cand esti intr-un aeroport, limba straina, totul strain in jurul tau, si unul vorbeste pe limba respectiva bla bla bla... si printre bla bla-urile alea distingi numele tau. FUCK!!!! Asa ceva? :))

Mi-am revenit din soc... ma uit la nenea mai bine... si-l vad cu o foaie in mana... :)) pe ea scria numele meu... si era tipu care venise sa ma ridice de la aeroport... dar eu fiind prea captivat de carte nu am observat c-a trecut prin fata mea :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programeaza-te online pentru inmatriculari, permise, pasapoarte sau examinare auto in Maramures

In direct si-n reluare

o fi 5 jumatatea lui 10 ?