Ne vedem la Zilele Biz

Pentru 3 zile voi fi în București și voi scrie pe blog de la Zilele Biz.

Pentru început vă recomand câteva informații pentru familiarizare.


Între 12 și 16 noiembrie are loc cea de-a 11-a ediție a conferinței de afaceri Zilele Biz.
Pe parcursul acestei săptămâni se vor prezenta patru rapoarte speciale, rezultate a patru studii de piață comandate de Biz și realizate exclusiv pentru acest eveniment.

Primul raport special este lansat la Ziua de Antreprenoriat (12 noiembrie), prima zi a evenimentului. Studiul analizează PROVOCĂRILE ANTREPRENORILOR ROMÂNI, prezentând atât blocajele cât și scenariile și soluțiile personale și instituționale pentru deblocare. Este realizat de Unlock Market Research și prezentat de Adina Vlad în prima sesiune de conferință a zilei. Aici este programul complet al Zilei de Antreprenoriat.

Cel de-al doilea raport se numește INNOVATION TRUE VALUE: WHO IS AFRAID OF IT?  și este realizat de ISRA Center. Prezentat în cadrul Zilei Inovației (13 noiembrie), studiul descoperă și arată cum pot fi capitalizate noile surse ale inovației: consumatorii. Consumatorii fideli cunosc cel mai bine marca iar utilizarea frecventă îi face să cunoască chiar și cele mai ascunse puncte nevralgice ale acesteia. Studiul arată cine sunt acești consumatori și cum brandurile îi pot targeta și implica în procesul de co-creație. Aici este programul complet al Zilei de Inovație.

Ziua de Media si Marketing (16 noiembrie) lansează două studii exclusive. Raportul Unlock Market Research analizează CE-ȘI DORESC ROMÂNII ÎN 2012 prin răspunsuri la unele dintre cele mai intense trăiri care ne definesc ca națiune: ce caută românii, pe cine aplaudă, pe cine ascultă, la ce reacționează? Studiul este completat de prezența pe scenă a lui Mircea Cărtărescu și a lui Vintilă Mihailescu, doua personalități marcante care vor discuta valorile și motivațiile noastre de astăzi.

Cel de-al patrulea studiu al Zilelor Biz abordează TIPOLOGIILE RECLAMELOR. Este realizat de către Ipsos și va identifica principalele tipologii de reclame și modul în care acestea ating latura emoțională a consumatorilor. Care sunt pârghiile emoționale și cum pot fi dezvoltate reclame eficiente în funcție de segmentul țintă. Aici este programul complet al Zilei de Media&Marketing.

Pentru detalii și înscrieri, va rugăm contactați-ne la email gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

***
Zilele Biz
este cel mai mare eveniment de afaceri din România, la care participă sute de manageri și antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezintă un eveniment unic de învățare si networking, care explică trendurile în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing. În acest an, Zilele Biz vor avea loc între 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson București. Evenimentul este organizat de către revista Biz.

Program: Antreprenoriat I Inovație I Management I CSR I Media&Marketing
Oferte speciale și pachete de înregistrare.
Motive să participi la eveniment.

***
Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.
Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.
Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie in zonele urbane din tara.

Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, redactor-sef si actionar majoritar.
www.revistabiz.ro

P.S. :  în măsura posibilităților voi scrie și pentru blogul Rotaract TEAM, probabil din perspective diferite de cele ce le voi prezenta pe blogul meu personal.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania