Ziua performantei - Management la Zilele Biz


Miercuri, 14 noiembrie este cea de-a treia zi a conferinței Zilele Biz și este dedicată Performanței manageriale. Ziua aduce în prim-plan strategii și studii de caz din corporații în domeniul managementului talentelor, al creșterii globale și al managementului de criză.

Prima sesiune răspunde, alături de consultanți și top manageri, la cea mai actuală dilemă a managerilor: "Supraviețuire pe termen scurt vs sustenabilitate pe termen lung". Invitații Mișu Negrițoiu, Ali Ergun Ergen, Alessandra Stoicescu, Sergiu Neguț și Mihai Popa Radu vor detalia strategii de Management pe timp de furtuna, în care Cea mai bună aparare este atacul iar Omul potrivit la locul potrivit este componenta cheie a strategiei de Management al perfomanței. Programul complet al zilei poate fi găsit aici.

Managementul talentelor este o temă care începe să devină una dintre zonele importante de risc, în special în cazul organizațiilor globale, companiile întâmpinând provocări atât în procesul de recrutare cât și în cel de retenție a talentelor.

Dragoș Iliescu, Managing Director, SHL România va încerca un raspuns cu "Strategii de integrare a managementului talentelor în strategia globala de business". I se vor alătura, în cel de-al doilea panel al zilei: Alexandru Tălmăzan, Managing Partner Wrightson, George Butunoiu, Managing Partner George Butunoiu Executive Search, Sorin Matei, Mediator&Conflict Management Trusted Advisor, 1der și Georgiana Gheorghe, Creperie d'Amour.

De la abordări neconvenționale despre managementul de criză la analiza culturii organizaționale și management antreprenorial, discutăm metode de măsurare a performanței, strategii de loializare prin investiția in educație și dezvoltare și soluții de motivare și promovare.

Ziua se încheie cu workshop-ul "Managementul Creșterii. Valoare și Valori" în cadrul caruia participanții vor primi răspunsuri la câteva întrebări cheie: De ce eșuează afacerile? Cum gestionezi alocarea de resurse pentru performanța așteptată? Cum reinventezi creșterea în companie? Cu sau fără balanced score card? MBO sau VBM în maximizarea și sustenabilitatea afacerii. Workshop-ul este susținut de Sergiu Neguț, Wanted Transformation Consultancy.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania