Back in Caux

Dupa o perioada foarte lunga de timp... cel putin asa mi se pare acum dupa ce am ajuns aici si am observat cat de mult mi-a lipsit locul asta... m-am reintors pentru o luna de zile in Caux, Elvetia.

Initiatives of Change - programul de interni - coordonator logistica. Un grup de coordonare format din 2 traineri din Australia si doi coordonatori de logistica, eu si Ian din USA.

Tinerii ce au venit vara asta in Elvetia la Caux pentru sesiuena a 2-a sunt din peste 20 de tari diferite. Unele vi se vor parea chiar interesante :D
Moldova, USA, Italy, Ukraine, Canada, Cameroon, Romania, UK, Egypt, Mexico, Thailand, Poland, Zimbabwe, Switzerland, China, Lebanon, Israel, Palestinianca din Arabia Saudita, Germany, South Korea si inca il asteptam pe unul din Tunisia.

Li se vor alatura lor si altii din prima sesiune, dar vom afla exact care in curand.

Pe parcursul acestei veri au loc 2 conferinte mega impresionante: Trust and Integrity in Global Economy si Learning to Live in a Multicultural World.

Astfel ma bucur iar de ocazia de-a sta in preajma unor oameni cu totul si cu totul speciali.

Pe langa asta, soarta a facut ca pe 19 iulie, invitatul principal al conferintei Trust and Integrity in Global Economy sa fie Kofi Annan - fostul Secretar General al Natiunilor Unite, si am mari sperante ca voi putea schimba 2 vorbe cu el despre Rotaract Global Model United Nations 2013 in Baia Mare, Romania.


In rest... Keep updated on facebook :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania