baia mare e miezul

Ma repet destul de des, dar sperand ca nu citeste nimeni acest blog trag nadejde ca nici n-are cine sa se supere... Baia Mare(Maramures) este locul meu preferat de pe planeta.

Am mai calatorit si eu in stanga dreapta, am vazut si eu una alta... poate prea putin... poate prea multe... dar acasa tot acasa ramane.

Pentru cei prea comozi, indiferenti, ignoranti etc etc... pentru a descoperi zona asta, nu-mi fac griji... doar ei au de pierdut...

Pentru cei care cred ca suntem intr-un colt de tara, vai de mama lui... din perspectiva ingusta in care traiesc ei, poate asa e... dar din perspectiva mea, suntem in centrul europei. Si nu doar din perspectiva mea, tinand cont ca la doar 15 km de Sighetu Marmatiei e kilometrul 0 al Europei( Rakhiv, Ucraina )

Mai mult decat atat, daca Muntii Urali, Gibraltarul, Capul Nord sau Roca nu sunt repere cu rezonanta pentru unii, poate faptul ca pe o raza de maxim 700 km si doar cateva ore(intre 5 si 11) de mers cu masina din Baia Mare se gasesc 7 capitale europene: Budapesta, Viena, Bratislava, Belgrad, Bucuresti, Varsovia si Chisinau, poate reprezenta o informatie noua.

Cred ca din punct de vedere strategic, Baia Mare poate fi o destinatie foarte foarte bine pozitionata. Iar cei inteligenti, stiu asta si actioneaza ca atare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania