treburi serioase, declaratii degeaba

O chestie imi sta pe cap si n-am cum sa mi-o alung. O declaratie a ministrului transporturilor. Si vreau sa v-o arat si voua, chiar daca era in toate ziarele... si sa va spun ce ma deranjeaza... (pe scurt, nesimtirea, incompetenta sau vrajala ieftina).

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, susţine că atunci când infrastructura feroviară va fi modernizată şi va arăta aşa cum arată în orice stat membru UE, transportul va fi mai ieftin, condiţiile vor fi mai bune şi timpul de călătorie mai scurt.

Bun... deci... declaratia asta imi sta pe creier de cand am auzit-o prima data la radio. Asta pentru ca denota ori incompetenta(nepricepere) ori vrajala ieftina(povesti nemuritoare)

De ce ?

1. Presupunand ca datorita infrastructurii proaste, transportul cu trenul e SCUMP si LENT, nu inseamna ca trebuie sa asteptam 100 de ani ca infrastructura sa fie modernizata cate un milimetru pe an pentru ca mai apoi transportul sa fie IEFTIN si RAPID !!!

Deci, daca declaratia doamnei e reala, si cu o infrastructura modernizata se poate merge si REPEDE si MAI IEFTIN... daca in prezent este LENT si SCUMP, atunci... diferenta de bani dintre SCUMP si MAI IEFTIN se poate calcula... iar pe baza economiei realizate se poate lua un credit ACUM !!! se poate investi in infrastructura ACUM !!! iar in urmatorii 100 de ani sa platim creditul pentru ca am avea un transport feroviar RAPID si LA FEL DE SCUMP !!! practic, din diferenta de cost ministerul ar plati creditul, iar oamenii cu aceeasi bani care-i cheltuie in prezent ar ajunge la destinatie MAI REPEDE !!! TOATA LUMEA AR AVEA DE CASTIGAT !!!

Ce-o fi asa de greu de inteles ?


2. Daca vorbeste cai verzi pe pereti, ca sa dea bine la televizor, sa dea vina pe altii, sa vrajasca poprul cu televizorul, merita un bobarnac in cap ! sa taca ! macar. zic. plm. stf. plc. etc...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania