ura de volan pe dreapta

Dispretuiesc oamenii care conduc masini de lux cu volan pe dreapta. Ii urasc din rarunchi(habar nu am ce sunt aia).

Scriu despre asta acum pentru ca tocmai in aceasta seara a murit un motociclist cand un astfel de specimen, sofer de masina lux cu volan pe dreapta, n-a tinut cont de linia continua si unu cu motocicleta(care poate mergea ca dementu, dar e alta poveste) a intrat fix in el si a crapat.

Faza cu masinile cu volan pe dreapta e simpla. Sunt mai ieftine. Unii oameni chiar nu-si permit sa-si cumpere o masina normala, sa se mishte din stanga-n dreapta... si da norocu peste ei sa gaseasca una moca, cu un mic/mare inconvenient, volanul pe dreapta. Asta este, bravo lor. Nu cu astia am treaba.

Problema mea e ca imi explodeaza capu de agitatie, imi ies ochii din orbite si ma iau ametelile cand vad cate un bolid de lux, BMW, Audi, nush ce marca, nush cati cai, nush cat de nou, fite figuri pe capu soferului... dar volan pe partea dreapta.

Astia is cretini. Sa conduci masina cu volanul pe dreapta in Romania e foarte periculos, incomod la inceput, etc etc... n-are niciun avantaj. Sa-ti cumperi masina cu volan pe dreapta, e mai ieftin. Deci: DACA FACI ECONOMIE!!!! cumparand o masina ca-i mai IEFTINA!!! de ce sa te spargi in figuri si sa ai pretentii de mare shmecher cu masina bengoasa? ?

Poate doar mie mi se pare aiurea... dar cand cumperi ceva ca-i mai ieftin cu gandul sa te dai mare cat de multi bani ai... n-are nicio fucking logica decat ca ai probleme psihice grave...

punct
UPDATE(deci virgula):
Ma refer strict la: masini scumpe cu volan pe dreapta, inmatriculate in Romania. Sau Bulgaria.
Defapt asta ar fi nebunia suprema: sa-ti iei masina de fitze cu volan pe dreapta, s-o inmatriculezi in Bulgaria si s-o conduci in Romania, crezand ca esti mare shmecher...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

hai sa comentam cu tupeu :)) - toti au dreptul sa-si expuna parerile si opiniile ! Feel Free!
join my facebook :D

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania