daruieste, primeste si danseaza

Lacomia e buna! Lacomia aduce bogatie!

Dar pentru cine crede ca generozitatea e mai buna si aduce un altfel de bogatie... urmatoarea poveste va produce un click. Unul major.

Un antreprenor de foarte mare succes, a realizat pe parcursul vietii sale ca nu e suficient sa-ti afli darul(vocatia) ci trebuie sa le daruiesti. Darul iti este dat pentru a-l darui.
Si a inceput sa faca diferite gesturi de generozitate in fiecare zi din viata sa.
A facut multe lucruri iesite din comun.

Si unul din lucrurile ce-i placea cel mai mult era sa mearga in cele mai scumpe restaurante si sa ii spuna chelnerului sa mearga in restaurant, sa caute si sa gaseasca cel mai indragostit cuplu care ia cina in acea seara acolo si sa le spuna ca un anonim a platit intreaga lor nota de plata.

Si de cele mai multe ori merge in restaurante mai selecte, unde de multe ori nota de plata ajunge la peste 200 dolari de persoana..

Tipul e un fel de fan batman... ii place sa fie anonim, sa fie underground, misterios...

Asa ca le spune chelnerilor ca daca afla cineva ca el a platit, nu va mai plateste. Chelnerii de obicei accepta provocarea, dupa ceva vreme il cunosc pe om si ii stiu dorinta...

Intr-o zi intra intr-unul din aceste restaurante de top, ii spune chelnerului care e treaba si ce sa faca, la fel ca de obcei si merge si el sa manance.
Totul decurge ca de obicei, doar ca de data asta chelnerul se intoarce si ii spune: "Domnule, stiu ca va place sa fiti anonim, dar am fost la acea masa si i-am spus acelui cuplu ca nota lor de plata a fost platita de altcineva si acea femeie plange in continuu de peste 10 minute. Nu se opreste din plans. Nu stiu ce sa mai fac!"
Probabil chelnerul isi face si el griji pentru locul lui de munca, se presupune ca ar trebui sa fie fericiti clientii la restaurantul respectiv..

Dupa inca 10 minute, chelnerul ii spune "Poate ar trebui sa mergeti acolo si sa va introduceti celor 2, faceti o exceptie de la regula de data asta..."

Intelegand situatia, omul nostru merge la masa le cei doi indragostiti si le spune "doamna, imi pare rau daca acest gest a creat o neplacere, ceva negativ, eu am incercat doar sa va fac ziua mai frumoasa..."

Iar femeia, il priveste in ochi, si ii spune "O nu, chiar ne-ai facut ziua mai fericita! Probabil ne-ai facut intreaga viata mai fericita!

Pentru ca, noi lucram intr-o organizatie non profit, foarte mica, ce are grija de copiii cu dizabilitati, salariile noastre sunt foarte foarte mici, iar anul trecut cand ne-am casatorit, am stabilit ca vom economisi pe tot parcursul anului cate un pic, pentru a putea sarbatori un an de la nunta noastra fix in acest restaurant."

"A sti ca oferind lumii, lumea ne ofera inapoi in acest mod magic, readuce in noi credinta in umanitate!

Iti multumesc foarte mult !"

Iar atunci, va puteti imagina, ca si batmanul nostru a izbucnit in plansete, la fel ca si sotul femeii...P.S. :

Aceasta poveste este doar una dintr-un lung sir de ganduri bune impartasite de Nipun Mehta cu studentii de la Harker School.
Gasiti video-ul aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania