m-am trezit din vis in vis

Acu 2 nopti m-am visat super-erou, dar la modul mega adrenalina si crazy stuff... Aveam ceva misiune de indeplinit, eram pe ski-uri si trebuia sa trec ilegal granita si chestii d-astea... sf-uri... Partea funny e ca era o combinatie intre prezent si trecut, intre Austria, Romania si Georgia iar printre camarazii din vis se afla Alexandru Ghisa, Eve, Mariam, persoane apropiate dar care nu mi le amintesc, si "bad guys" :))

Suna strange, dar ca poveste, ca film de actiune e unul in care m-am simtit supererou, adica foarte bine.

M-am trezit pe la 5 jumate dimineata, cam brusc pt nebunia ce se petrecea in somnul meu, alarma o pusesem de cu seara pentru ca i-am promis unui prieten din Korea de Sud ca merg cu el si cu o colega din Australia sa vedem rasaritul pe unul din muntii din apropiere(in spatele casei mai precis, la vreo 30 minute de mers pe jos pe deal).

Evident ca la auzul alarmei m-am trezit dar instincul mi-a spus ca mai bine ma duc sa ma culc la loc... e atmosfera ideala pentru a dormi non stop aici in India, nici prea cald nici prea frig dar liniste si pace :))

Asa am si facut, m-am bagat la loc in pat, dar am zis ca daca oricum, nu ma trezesc pana cine stie cand, sa verific facebook-ul :)

Si o notificare era cu privire la un status update in care eram mentionat. Era de la o prietena de pe facebook, dar numele ei nu-mi suna cunoscut deloc. M-am repezit sa-l citesc. Suna cam asa:

Acum mai bine de un an de zile începuse să mă tenteze ideea de a fi voluntar la un eveniment olimpic. Din link în link am aflat de un om care fusese voluntar la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Innsbruck și am vrut să aflu direct de la el cum este o astfel de experiență. Astăzi am realizat că trebuie să-i mulțumesc pentru cele mai frumoase experiențe ale vieții mele. Mulțumesc, Adrian, că m-ai încurajat să particip, că ți-ai pus amprenta asupra mea fără ca măcar să te fi cunoscut vreodată și că mă inspiri prin tot ceea ce faci! 

Am fost shocat. Imi aduceam aminte de discutia cu ea, o discutie pe care am avut-o cu multa lume dupa jocurile olimpice din Austria. Nu stiam exact ce am vorbit dar fiind atat de impresionat de cele spuse de ea, mi-a trecut si somnul, m-a lovit si responsabilitatea si nu puteam lasa acele sentimente suprimate sub o plapuma, mergand inapoi la somn, asa ca m-am echipat instantaneu si am plecat cu colegii mei sa vedem rasaritul sus pe munte, am incercat Yoga si putina meditatie... ceea ce pt mine totul s-a redus la emotiile si starea incredibila creata de vorbele Ralucai.

So... gandul ce mi-a venit pe loc a fost ca... m-am visat erou si m-am trezit erou... Multumesc Raluca Grigore.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania