Rotaract MUN 2014 invitat la Ziua Rotary la Natiunile Unite

Abia a trecut un an de cand a avut loc la Baia Mare prima editie a simularii natiunilor unite - o conferinta internationala pentru tineri.

Succesul acestui eveniment s-a reflectat prin invitatia pe care am primit-o de a participa la New York la sediul Natiunilor Unite pentru a prezenta proiectul in fata a peste 600 de participanti.

Din Baia Mare am plecat 3 membri Rotaract si a fost o experienta cu o foarte mare incarcatura emotionala dar de neuitat.

Tot anul trecut, la New York am anuntat si orasul care urma sa gazduiasca in 2014 simularea natiunilor unite Rotaract Global MUN iar acesta a fost Londra prin clubul Rotaract Westminster.

Zilele acestea, dupa incheierea si celei de-a 2-a editii a evenimentului gandit si initiat la Baia Mare, a venit o veste superba de la New York iar organizatorii din Londra vor merge la sediul Natiunilor Unite unde vor prezenta pozitia tinerilor din intreaga lume.

Urmeaza si alte evenimente iar faptul ca parteneriatul dintre tineri si natiunile unite s-a inchegat si devine o traditie aceasta participare la New York unde vocea tinerilor de pe tot mapamondul se poate face auzita si mai bine, in cercuri restranse, unde se iau si deciziile.


Rotaract MUN !!! Pur si simplu genial!

editia 2013 - Baia Mare, Romania
editia 2014 - Londra, Marea Britanie
editia 2015 - Belgrade, Serbia
editia 2016 - Sofia, Bulgaria
editie speciala 2016 - New York, SUA

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania