Oamenii cred că pot face lucruri mai frumoase decât natura

Dacă aș face un exercițiu de imaginație și aș încerca să asemăn un anotimp, precum toamna, cu o persoană cred că acea persoană ar fi perfectă și din septembrie până în noiembrie toată lumea ar iubi-o.

Am vrut să fiu stilistul toamnei și eu s-o îmbrac din cap până în picioare. Answear.ro era alegerea perfectă, având sute de banduri de top pentru produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Aș fi ales un magazin online oricum, fără nicio ezitare, sunt mii de argumente pentru a renunța la comerțul tradițional și a te pierde în online.

Nu ar părea greu la prima privire, calitatea ofertelor de pe answear.ro îmi ușurează de fiecare dată munca și satisfacția este deplină.

Dar toamna este anotimpul culorilor, este multicoloră, este în toane, este surprinzătoare și e tare punctuală. Are treabă și n-are timp pentru stilistică... totul se întâmplă perfect, oricum.  În plus, nimic nu poate concura cu natura.

Așa am ajuns la concluzia că dacă toamna ar fi o persoană și eu aș fi stilistul ei, mi-ar fi greu să o îmbrac. N-aș putea alege un palton, o geacă sau alte veșminte. Nu aș avea voie să-i acopăr frumusețea naturală, culorile, contrastele imposibil de realizat de mâna omului. Toamnei nu îi este teamă de ploaie, o pelerină transparentă nu și-ar avea rostul. Accesoriile sunt diverse și oferta e bogată, dar alegerea ar fi prea grea și riscantă.

Poate i-aș pune ceva în picioare, niște ghete de damă. Ar fi ca în armată, val vârtej, troncănind fără pauză dar cine se poate supăra pe toamnă? O toamnă la fel de originală precum produsele ce pot fi găsite în magazinul online answear.ro


Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2017 și mor de curiozitate să aflu care sunt propunerile celorlalți stiliști de toamnă pentru vestimentația naturii. Promit că daca vreunul o îmbracă prea tare eu voi dezbrăca toamna înapoi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programeaza-te online pentru inmatriculari, permise, pasapoarte sau examinare auto in Maramures

In direct si-n reluare

o fi 5 jumatatea lui 10 ?