Leacuri băbești pentru o față demnă de selfie-uri

Poate sunt eu unul dintre cazurile acelea rare care nu a avut niciodată acnee și sincer să fiu nici nu știam exact ce este ea exact până în momentul în care am văzut studiul potrivit căruia peste 90% dintre adolescenți au suferit sau vor suferi la un moment dat de acnee.
Personal mă încurcă mult mai mult mușcăturile de țânțari decât coșurile dar oricum, am reacții mega agresive de fiecare dată când îmi apare ceva, cât de mic pe piele.
Cea mai amuzantă povestioară este despre coșul altei persoane pentru că mi-a stricat un weekend întreg.
Nu știu dacă prin anii 2009-2010 existau produse eficiente pentru acnee sau ingrediente de ultimă generație precum cele din Gerovital Stop Acnee, dar știu că am stat vreo 2 zile cu prietenii să încercăm o mie de leacuri băbești pentru că una din fetele gașcă văzuse prea multe teorii ale conspirației și nu voia să utilizeze niciun fel de medicament, tratament din farmacii.
Să tratezi coșurile cu leacuri băbești e mai grav și mai amuzat decât tratarea deochiurilor cu chibrite arse și incantații.
Ca sa revin, studiam la București, de obicei în weekend, pornind din Baia Mare și până în București aveam zeci de prieteni pe care îi vizitam și împreună cu care planificam diverse ieșiri. Una dintre ele trebuia să fie legendară: un weekend la mare de 1 iulie, chiar după sesiune la unii, chiar în mijlocul ei pentru alții. Nu am reușit să ne adunăm prea mulți dar am umplut o mașină, fiind 3 băieți și două fete. Am pornit vinerea de cu noapte și speram să ajungem cât mai devreme la o primă bălăceală, urmând ca spre seară să batem toate cluburile din Costinești. Din tot ce ne-am propus, am realizat prima parte: am ajuns la destinație. Ne-am odihnit câteva ore și apoi a început calvarul. Colega noastră s-a trezit ca un unicorn, cu un coș pe vârful nasului.
Ca în filmele de groază, prima tentativă a fost pasta de dinți. Pe care a pus-o și a dat-o just de nenumărate ori, la diverse intervale de timp, cantități, etc... Nu a funcționat și frustrarea creștea direct proporțional cu timpul irosit.
Din telefon în telefon, următorul tratament a fost cu lapte și drojdie.
Până la urmă a acceptat să încerce o cremă improvizată din aspirină. Toată lumea știe că e bună la toate, ea știa sigur că rupe acneea instant. Nu a fost așa. În plus ne-a luat și 2 ore să găsim o farmacie deschisă.
Până la urmă, în prima seară am renunțat la alte activități și am ales să stăm la o poveste toți împreună. Următoarele 2 zile a ploua continuu și întreg weekendul nostru la Costinești a fost un eșec dar am făcut niște selfie-uri demne de invidie.

Poate pentru acnee soluția constă în urmarea unui tratament periodic, iar Gama Gerovital Stop Acnee este dezvoltată ca o gamă completă pentru problematica tenului gras acneic, având produse complementare care trebuie folosite conform unei scheme de tratament. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe eticheta produselor: curățare/purificare, acțiune/tratare, mascare/camuflare. Pentru weekenduri fără pățanii, vă invit să încercați un Kit tratament cosmetic.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2017 și a fost o adevărată provocare să găsesc un eveniment memorabil în viața mea legat de acnee și coșuri 😊

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania