Ne stoarcem creierii să găsim soluții complicate la probleme complexe

De prea multe ori ne gândim că ar fi prea ușor să fie atât de simplu să facem o schimbare, să îmbunătățim ceva dar cel mai frecvent acesta este adevărul, soluțiile sunt simple și la îndemâna oricui.

Să vă dau un exemplu:
Statisticile arată ca 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume. Vegani nu ne transformăm peste noapte dar există și alte soluții. De exemplu, consumarea fructelor și legumelor sub formă de sucuri și smoothie-uri. Nu doar că ar rezolva problema, dar consumul de legume și fructe devine o plăcere, un răsfăț.

Desigur, modul în care se storc fructele și legumele trebuie să fie ușor, fără prea mari eforturi iar produsul rezultat să conțină toate valorile nutritive ale produselor respective dar și un gust bun.
Analizând piața, am descoperit că exista o firmă din Coreea care a dezvoltat pe parcursul a peste 40 de ani, diverse tehnologii de stoarcere a legumelor și fructelor.

Poate este greu de crezut, dar storcătorul HUROM a fost inițial dezvoltat în scopuri terapeutice, intenția fiind de a stoarce suc din iarbă de grâu. Datorită faptului că această sarcină este foarte dificilă, a fost nevoie să se dezvolte o tehnologie nouă, capabilă să facă acest lucru. Această metodă de stoarcere lentă prin presare la rece a fost patentată de HUROM, succesul ca dispozitiv medical a impulsionat echipa de cercetători HUROM să se concentreze pe îmbunătățirea continuă a caracteristicilor acestui produs.

Am identificat acest produs și în Magazinul profistore.ro și vreau ca împreună cu voi să demarăm o campanie prin care să convingem populația că sănătatea are gust.

Trăiește sănătos, 100% natural și cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime din legumele și fructele stoarse cu storcătorul prin presare la rece, Hurom HZ Alpha.

Cred că cea mai nebunească idee ar fi să ne adunăm un grup de prieteni care la masa de Crăciun și Revelion, considerate evenimente tradiționale în România, să provocăm musafirii cu platouri de shoturi cu sucuri din legume și fructe presate la rece.


Poate ar strâmba din nas la început, dar sigur i-am aduce în rândul consumatorilor fideli odată ce încearcă produsele făcute de noi.

Eu promit că așa voi face și vă invit și pe voi. Lăsați-mi un comment dacă aveți reacții din partea musafirilor pe care să le transformăm într-o campanie de follow-up a proiectului nostru.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2017 și mă bazez pe susținerea voastră pe parcursul competiției.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania