Apa cristalină va rupe pactul cu diavolul

apa de izvorNu știu de câte ori am avut ocazia să beau apa de izvor La Fântâna la sticle PET de 0,5 L dar îmi amintesc prima dată când am văzut baxul de apă pe raftul magazinului Andana din Baia Mare, am luat-o în mână, am întors-o pe toate părțile și am analizat-o și fără ca măcar să deschid sticla am știut că acolo este o apă de cea mai bună calitate. Și nu m-am înșelat. Prima sticlă am băut-o la un antrenament la sală. Pe nerăsuflate. A fost awesome.

Eu trec prin diverse etape și am multe scuze pentru care sunt zile întregi când nu beau apă ci doar sucuri, cola în special. Este o dependență de care sunt conștient și nu pot să mă îndepărtez. Sau o fac pentru o scurtă perioadă de timp iar apoi încet încet, sub diverse pretexte revin la viciul meu etern,

Revenind la apă, având în vedere că trăiesc în Maramureș, apa de izvor nu este o raritate. Apa este de calitate și m-am obișnuit să beau pe unde merg în natură sau când sunt acasă, să beau de la robinet.

Un al doilea gând care îmi vine în minte de fiecare dată când beau apa La Fântâna este despre traseul Baia Mare - București pe Valea Oltului, care trece pe lângă o fabrică, un depozit, sediul La Fântâna. Iar pe partea stângă începe oltul și vreo 2 ore  numa de-a lungul lui mergi printre munți...

La Fântâna apă de izvor la 0,5 L este soluția mobilă de hidratare La Fântâna – o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Este extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini și stejari, încadrată de masivi de până la 2.000 m, departe de aglomerări urbane și industriale. Apa are un gust neutru plăcut, cu conținut echilibrat de minerale, care satisface setea.


La Fântâna – apă de izvor se remarcă prin fizionomia ambalajului: o prezență zveltă, de o simplitate deopotriva demnă și elegantă. Este o formă de reprezentare care îți permite să-ți proiectezi propriile standarde. Mijloc de comunicare indirectă a curtoaziei și ospitalității în sala de ședințe sau acasă, apa poate fi un argument discret și persuasiv de valorizare față de oaspeți, parteneri de afaceri și clienți. Produsul se prezintă în baxuri de sticle PET de 0,5 L.

Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 și sper că sticla de cola ce o am începută în fața mea va fi ultima pe care o voi bea pentru că e și mai sănătoasă și mai bună apa de izvor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania