Sejur Royal - trecut, prezent si viitor

Brașovul a fost întodeauna locul spre care am revenit cu entuziasm.
De fiecare data revenirea a fost ca prima dată. L-am descoperit încă de când eram copii, vizitând castelele cunoscute din împrejurimi și în vacanțele la sky cu părinții și rudele din București.

Poiana a fost din vechi timpuri destinația drumețiilor și a practicării sporturilor de iarnă. Prima mențiune documentară a acestui loc datează din 1427, în contextul activităților de oierit ce aveau loc aici. Schiorii au urcat Postăvaru încă din 1895, iar în 1906 în Poiană a avut loc primul concurs de schi. Până în preajma lui 1950, stațiunea s-a menținut în limitele dotărilor naturale. Doar câteva vilișoare sau cabane puteau fi zărite ici-colo. În 1951, la Poiana Brașov, au loc Jocurile Mondiale Universitare de iarnă.

Astazi, nu mai savurez atâtea clipe de libertate zburdalnică ca în vremea copilăriei, la semineul din salonul unei case mari din Poiana Brașov, unde ne aștepta ceai cald de măceșe sau ștrudel cu măr cu un strat generos de zahăr pudră, asemeni zăpezii fine spulberate de viscole răzlețe.

Nici, acea libertate magică a studenției petrecute în mare parte pe băncile sau holurile Academiei de Studii Economice din București, amintirile cele mai luminoase din acele perioade sunt cele petrecute la Brașov după sesiunea de iarnă, când fără prea mulți bani în buzunare găseam cazare, mergînd din ușă în ușă, poartă în poartă cu schiurile pe umăr căutând un loc unde să lăsăm capul atăta plimbat și el prin nori.

Am evoluat și cu noi au evoluat toate, tehnologia a luat de mult locul simplului vorbit pentru a face o rezervare. Astăzi, serviciul mi-a oferit siguranță în schimbul libertății din tinerețe. Cred cu certitudine că sufletul din noi rămâne mereu tânăr iar timpul de calitate este cel petrecut alături de cei dragi. Hotel Royal Poiana Brașov a fost locul unde iar m-am întors cu drag în zona Brașovului.

Hotelul fiind amplasat chiar în mijlocul țării, într-o mică oază din împărăția munților, cred că este locul ideal pentru un sejur nemaipomenit în compania familiei sau a prietenilor. Situat în stațiunea Poiana Brașov, în apropierea lacului Miorița, la 1 km de teleschi, hotelul oferă o priveliște superbă și condiții excelente de cazare tuturor care doresc intimitate într-o atmosferă deosebită.

Elegant mobilat și dotat, Hotelul Royal vă pune la dispoziție 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 triple, 8 duble matrimoniale, o cameră twin și o cameră twin superior, dispuse în două corpuri pe 4 niveluri + mansardă, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, Internet wifi. Condițiilor deosebite de cazare oferite turiștilor li se adaugă facilitățile de agrement și relaxare: saună, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masă.

Hotel Poiana Brașov devine o asociere plăcută cu numele Hotel Royal unde pot evada din cotidian ori de cîte ori mi se face dor de falnicii Carpați.

Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 cu speranta ca urmatoarea vacanta in stil Royal va fi in decembrie printre blogerii din toata tara la Poiana Brasov. See you soon.

Vă invit la Hotel Royal, să evadați din cotidian!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania