Spitalul din Sighet Caută Voluntari talentați

Primarul din Sighet, Horia Scubli, a postat azi pe facebook un anunț destinat voluntarilor talentați și nu numai, care ar dori să dea o mână de ajutor autorităților locale, împreună cu care să decoreze pereții camerelor de la secția de pediatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Spitalul a intrat într-un amplu proces de renovare iar acum este pe final și oameni cu suflet mare au început lucrul la detalii.

"Dorim să facem mai vesele și mai atractive camerele micuților pacienți ai acestui spital și astfel să aducem veselia in sufletele și inima acestora. Vă așteptăm să fiți alături de noi, participând atât la proiect cât și la strângerea de idei și materiale desigur."Inițiatoare și responsabilă de proiect, arhitecta șefa a orașului, Ioana Manole, care vă așteaptă cu drag atât propunerile cât și participarea la acest proiect, ori de unde ați fi din țară sau străinătate. 


"Revoluția culorilor continuă... viața noastră trebuie să fie mai veselă și mai frumoasă. Share!"

Poate că sunt multe ce ar putea fi spuse despre edilul orașului dar pe lângă acest proiect și multe altele, precum cuiul din centrul orașului și alte retușuri de văzul lumii, un proiect care mie mi-a plăcut extrem de mult a fost unul cultural și social în același timp, BOOK BOX-CUTIA CU CĂRȚI!!!

Au fost amplasate 10 asemenea cutii(deocamdată) în care au fost puse cărți în zonele teraselor unor cafenele sau a unor locuri aglomerate. Cine dorește să citească o asemenea carte o ia pur și simplu, o duce acasă dacă dorește și o citește apoi o aduce înapoi. Dacă cineva are o carte în plus acasă, o aduce și o pune în aceste cutii să o citească și alții.  Sper ca aceste cutii, prin străduința voastră să fie mereu pline. Apoi îmi doresc sa vad tineri răsfoind la o cafea pe terasa și o carte nu doar filele virtuale ale telefonului mobil. 


Ce ziceți de asta ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania