Topul fimrelor din Maramures - editia cu numarul 24

A trecut demult criza si parca mai degraba ne indreptam spre o alta la cum decurg lucrurile... dar sa nu fim pesimisti, mai ales ca sta in puterea noastra sa le schimbam inspre mai bine.

Anul acesta am fost iar invitati la Topul fimrelor din Maramures, pentru ca in toamna fiecărui an, Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează Topul firmelor maramureşene, eveniment de promovare a comunității de afaceri din județ.

Evenimentul este dedicat firmelor maramureșene care prin rezultatele lor reușesc de la un an la altul să aducă plus-valoare economiei judeţului și are drept scop încurajarea dezvoltării spiritului antreprenorial prin recunoașterea, promovarea și evidențierea firmelor ale căror rezultate contribuie la crearea de locuri de muncă, dezvoltarea durabilă a județului și îmbunătățirea calității vieții maramureşenilor.

Evaluarea nivelului de performanță al firmelor din top se realizează în baza unei metodologii unitare la nivel național elaborată în baza experienței acumulate de Camerele de Comerț și Industrie din România în cei 23 de ani de organizare a evenimentului pe baza analizei rezultatelor economico-financiare anuale obținute și raportate de firme.


Desigur, la Topul Firmelor din Maramures http://brutariebaiamare.ro/ #baiamare #maramures Locul1 intre brutariile mici l-a primit  Andana Pan

O bucurie, un zambet si mergem mai departe cu munca pentru un nou an plin de succes.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania