Totul la vedere!

Momentul adevărului! Ce lucruri porți în geantă, rucsac, buzunare?

Adevărul este că eu aș pune orice și oricât în rucsac sau buzunar numai să am mâinile libere tot timpul. Este una din obsesiile mele.și cum nu am o problemă cu aspectul vizic și fashionul, nu contează că am buzunarele umflate sau că rucsacul mă trage în spate.

De obicei, eu am tot timpul cu mine rucsacul/geanta cu laptop-ul, în care intră haine cât să supraviețuiesc o săptămână și în rest tot ce îți poți imagina și nu prea: cărți de vizită, adrese, pixuri, muuulte pixuri, ,copii după buletin, pașaport, etc... bani, diverse valute uitate prin tot felu de sertărașe, de obicei sume extrem de mici dar tot nu mă lasă inima să le arunc.

Pe lângă rucsac, am în buzunarele securizate: telefon, portofel și cheile de la mașină. Dacă nu am buzunare mai speciale la hainele mele, atunci folosesc buzunarele de la pantaloni sunt preferatele mele. Mă simt cel mai în siguranță așa.

În călătoriile mai lungi, pregătirea e mai amănunțită, de exemplu în poza aceasta eram într-o excursie în cadrul excursiei de 3 luni jumate în India. Vă dați seama că nu am mers doar cu mâinile în buzunar și am avut în spate un rucsac sănătos. Diverse modele de rucsac ma fascinează din ce în ce mai mult în ultimul timp. Desigur, și cele orientate spre modă dar în special cele cât mai practice.

Cel mai simplu este să le achiziționezi online, iar mai nou a prins elan magazinul online Answear.ro.
Answear.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. 

Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli :) Odată ce te înscrii în clubul Answear ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super evenimente precum VIP Sales!


În afară de mii de produse descrise în detaliu și fotografiate, clienții pot găsi pe site și sfaturi practice dar și informații despre cele mai noi tendințe. Se lucrează în mod constant cu trendsetteri, bloggeri și experți în modă oferind clienților inspirație fără limite pentru căutările și experimentele lor în domeniul modei.
ANSWEAR.com a fost înființată în decembrie 2010 și a început să funcționeze în februarie 2011. După 3 ani de succes pe piața din Polonia (având un număr tot mai mare de clienți mulțumiți și de premii în branșă), în martie 2014 ANSWEAR.com și-a început activitatea în Cehia iar în noiembrie 2014 în Slovacia. În România site-ul a fost deschis în luna noiembrie 2015. Destul de recent aș spune. 

Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 și  dacă vrei să întri în joc, scrie-mi un comment să aflăm și noi care sunt cele mai purtate sau cele mai surprinzătoare articole pe care le ții în geantă, rucsac sau în buzunare. Ce crezi că spun acestea despre tine?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania