Aroma de cafea, te poartă în brațe

Rar îți este dat în vață să trăiești momente de intensitate care să te marcheze pentru eternitate dar aroma de cafea este pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai puternice amintiri și de fiecare dată când îi simțim prezența în jurul nostru tresărim și mii și mii de amintiri ni se pornesc în minte.
Mie personal nu îmi place cafeaua și nu credeam că pentru unii dintre apropiații mei poate fi un asemenea boost de energie încât le sclipește ochii numai și când aud cuvântul cafea.
cafea

Cafea la birou are toată lumea și pentru majoritatea e primul lucru înainte de începerea programului de muncă. Parcă ar fi teleghidați iar apoi încet încep se dezmorețesc și revin la realitate, pe măsură ce cana de cafea cu lapte sau ceșcuța cu espresso se golește. Clar că pe cei care iau shot-uri de cafea nu îi înțeleg deloc dar mie personal senzația de dimineață într-o încăpere în care toți cei din jurul tău beau cafea este un vis frumos.
Prima dată când am băut cafea în cantități industriale, mai multe cafele zilnic, a fost la jocurile olimpice de iarna de tineret din Innsbruck, unde am primit un aparat de făcut cafea și muuuulte baxuri cu monodoze de cafea pentru respectivul aparat. Eram o gașcă de doar 3-4 tineri care munceam cu drag la brandingul sălilor de sport și pregătirea lor pentru concurs dar din 30 în 30 de minute mergeam pentru un baton cu cereale și o cafea, cappuccino sau ce specialități mai făcea apartul. O tonă de zahăr era obligatoriu pentru că altfel nu se puteau consuma.
Cafeaua boabe e și mai senzație. Dacă aparatul de cafea macină cafeaua pe loc, aroma de cafea poate fi resimțită ore în șir.
Acest subiect m-a pasionat de când am înțeles importanța cafelei pentru clienții mei în magazinele Andana din Baia Mare și am instalat astfel de aparate la mai multe puncte de lucru. Dacă alegi cafeaua de calitate vânzările explodează fără niciun efort. Profiturile nu sunt mari dar totul e diferit când atmosfera de dimineață este învăluită de o aromă puternică de cafea. Iarna sau vara, indiferent de vreme, ziua îți este mai frumoasă.
Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2017 și promit să mă specializez în cafea și să mă apuc de băut cafea ^_^

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania