Cu nufăr și triumf sărbătorile sunt eco verde ca bradul

Pe zi ce trece aflu tot mai multe lucruri la care nu m-aș fi gândit vreodată. Nufăr și Triumf sunt produse realizate de compania românească Farmec din Cluj Napoca și le știu mai degrabă unde sunt poziționate pe raft la magazinul Andana din Baia Mare decât la ce folosesc ele dar aș fi prea arogant să spun că nu voi afla niciodată. În primul rând nu pot spune asta din pricina faptului că-mi place curățenia și chiar dacă încă mai apelez la maini dibace, se anunță vremuri în care din reflex va trebui să pun mâna pe una alta și să fac totul lună și bec. În al doilea rând sunt convins că mă voi împrieteni foarte rapid cu nufăr și triumf pentru că nu le poți evita când vine vorba de produse de calitate pentru curățenie în casa ta. Tot timpul ai nevoie de experți în curățenie la îndemână.

Nufăr și Triumf sunt două game de produse pentru curățenia locuinței, branduri locale cu tradiție și notorietate dar în formule complet modernizate și extinse cu soluții de ultimă generație. Ambele sunt lideri de piață pe segmentele detartranți și curățarea bucătăriei, în primul rând aș spune pentru că păstrează un raport calitate preț corect și au câștigat încrederea românilor prin formule eficiente, ultra-active.

Puteți observa că procesul de rebranding al celor două game de produse a adus și un design modern, ușor de memorat și pentru că respectă stilul specific al brandurilor în mai multe forme de ambalare și modalități de etichetare.

Noul design este fresh, colorat, ușor recognoscibil la raft(tocmai ce spuneam mai sus), iar etichetele de tip sleeve permit consumatorilor să identifice mai rapid beneficiile principale ale produselor. Pur și simplu sunt eficiente.

Pe lângă emoția sărbătorilor de iarnă care se apropie cu pași rapizi, eu nu simt fiorii curățeniei generale ce trebuie făcută înainte de Craciun. Chiar am întâlnit o abordare mult mai sănătoasă. O prietenă de-a mamei mele tot timpul face curățenia generală după Paști sau Crăciun și Anul Nou.

Evident că are o casă curată, dar după toată forfota de sărbători, când e liniștită și are tot timpul din lume să se organizeze cum dorește, face o curățenie generală pentru ea și familia ei. Pe musafiri oricum nu cred că îi poți impresiona cu un geam frecat 3 ore și 15 ziare dacă tu ești o legumă, obosit și fără chef de viață după atâta trudă.

Intru și mai adânc în provocarea SuperBlog 2017 pentru că vreau să vă prezint un produs din gama Nufăr Verde, un produs complet biodegradabil și ambalaj reciclabil și ni se garantează că rincipiile active naturale utilizate nu reduc eficiența produselor Nufăr Verde.
Am ales Nufăr Verde Geamuri pentru că am o pasiune pentru geamuri în preajma sărbătorilor. Nu să le văd curățate, dar să vad cum sunt atent curățate la nesfărșit cu tehnici și metode din ce în ce mai hilare. Cu un produs adecvat cred că este suficient să aplici produsul pe suprafața respectivă, să dai timp substanței active să-și facă treaba iar apoi să cureți geamul de toată murdăria adunată de-a lungul anului. Se curăță ușor și eficient murdăria și redă strălucirea suprafețelor de sticlă sau a altor suprafețe lavabile. Conceptul e simplu și are la baza principii active de origine naturală, o formulare blândă cu pH neutru și fără coloranți și extract ecocertificat de mușețel(deci și miroase foarte frumos), bio-alcool, parfum hipoalergic și un miros proaspăt deosebit de plăcut de floare de mușețel.

Nu vreau să neglijez alte produse pentru că toate își au locul la casa omului dar gama verde o recomand pentru a crește comunitatea eco.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania