De ce ne plac hainele sport

Dintotdeauna hainele pentru activități sportive, fie ele usoare sau de performanta, pentru mișcarea de zi cu zi, pentru mentinere, sau chiar doar de purtat, sunt, până în prezent, cele mai comode articole de imbracaminte de pe piata.

Acum mai mult ca oricand, se pune accentul ca aceste echipamente sa fie confecționate din materiale de calitate, care se usucă foarte repede, care iti lasa corpul sa se miste in voie, fara sa te tina incordat și îți mentine corpul suficient de relaxat si pentru alte activitati.

Chiar daca sunt gandite pentru activitati sportive, hainele sport sunt purtate tot mai mult si la tinute mai casual.  Poți arăta foarte bine in ele fară să faci sport, doar ca ținute de zi cu zi. Cu siguranță ați vazut foarte multi barbati pentru care acestea sunt tip de imbracaminte pe care le accepta in afara evenimentelor speciale. Aveam si eu candva o perioada asemanatoare.

Disconfortul este exclus complet cand esti imbracat in haine sport. Poate acesta este si motivul pentru care ne plac atat de mult. Sunt sigur ca si voi aveti ca haine de casa articole de imbracaminte sport.

Femeile au o multime de tipuri de tinute pentru fel de fel de ocazii, hainele sport sunt doar o mica parte, dar pana si ele mai strecoara elemente sport in tinutele lor. Nu ai cum sa nu imi faca placere sa porti ceva comod. In plus, atunci cand porti ceva confortabil, il porti cu incredere. Sunt chiar designeri care includ elemente sport tot mai mult in tinutele pe care le creaza. Au inceput cu folosirea incaltamintei sport la tinute elegante sau chiar business, iar acum sunt tinute intregi formate din haine sport care se poarta cu tocuri. Bineinteles, ceea ce fac designerii sunt putin exagerate, dar asta inseamna ca intr-acolo se indreapta tendintele.

Cu toate acestea, este clar ca articolele de imbracaminte sport fac furori prin randul adolescentilor. Se imbina utilul cu frumosul si astfel apar fel de fel de haine sport tot mai pline de culoare, de texturi diferite si fel de fel de croieli tot mai interesante. Acest tip de imbracaminte este unul la indemana oricui, iar faptul ca sunt comode, este doar un bonus, deoarece acestea arata bine pe oricine le-ar imbraca.


Ca si toate brandurile de imbracaminte strict pentru sport, se gasesc in magazinele cu specific sportiv. Unul dintre magazinele de aici, din Baia Mare, care imi place este On Ski&Bike Centre, de langa Podul Viilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania