Eu știu că tu știi că eu știu

Am o problemă cu întarziatul. Indiferent dacă întarziu eu sau cealaltă persoană, sunt extrem de agitat și chiar nervos. Mai nou întarziatul a devenit regula, nu excepția. Și nu din cauza mea. Ea e de vină! Mă jur! Dar s-o luăm cu începutul. Cealaltă ea. Eram în Georgia. Prima dată e ca de prima dată, totul e nou, fain, interesant, wow. A 2-a oară, începi să observi unele lucruri. Ce observi din prima e că toată lumea traversează strada pe unde apucă. Nu există nicio regulă iar legile fiind de partea pietonilor, toate mașinile îți cedează trecerea. Și mai interesant e cât întarzie lumea! Abia la a 2-a și a 3-a vizită în zonă am început să observ că oamenii își dau întâlnire la o oră anume, fie dimineața, la prânz sau seara și defapt nici unul dintre ei nu merge la ora stabilită. Așa ca regula orientativă, fetele se îmbracă și încep să-și facă machiajul abia la ora la care deja trebuia să aibe loc întâlnirea. De băieți ce să mai spun? Ei au timp și de o bere. Pentru el e cel mai simplu: doar îmbrăcat ești, niște pantofi îi iei in 2 mișcări, iar pantofii pentru bărbați nu sunt greu de ales. Primul venit, primul servit.
Desigur că nu am pus întrebări fetei și nu am luat-o la rost că a întarziat, mai ales la primele întâlniri dar când am ajuns să ne întalnim cu alte persoane și mă agitam și mă învârteam nerăbdător să plecăm, am profitat de calmul ei și am întrebat-o de ce nu e gata, de ce îi ia atata, ce vor spune x și y că întârziem atâta? Răspunsul m-a calmat definitiv: Eu știu că ei știu că eu știu că vor întarzia și că și eu voi întârzia iar pentru 40-50 de minute de la ora fixată, aici este perfect normal să întârzii.
Nu am mai spus nimic. M-am adaptat specificului zonei și abia când ea își lua bluza sau pantofii de damă în picioare, mă ridicam și eu să mă pregătesc de plecare.
Acum e și mai complicat. Că ziua începe de dimineață și lucrurile se schimbă în acel moment, tabieturile sunt altele și destinația contează cel mai mult când vine vorba de viteza cu care se iese din casă.
Oricum, lăsând la oparte specificul zonei, cred că bărbații sunt cumva mai punctuali sau cel puțin mai rar sau aproape niciodată motivul pentru care întârzie ei nu este garderoba, coșul de pe nas sau pantofii care nu se asortează cu hainele.
Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2017 iar această proba Answear este penultima din acest concurs. A început să-mi placă și deja mă cândesc la Gala blogerilor din Poiana Brașov. Sper să întâlnesc și pe unii din managerii dde marketing ai companiilor care ne-au provocat să scriem lunile acestea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania