Final de an cu aventură-n junglă.

Intercom Film România aduce în premieră pe ecranele din țara noastră o comedie excelentă, un film pentru toată familia: Jumanji: Aventură în junglă.
Data de lansare a filmului la cinema, în România este 29 decembrie 2017 și abia aștept să ajung în jungla cucerită de personajele interpretate de actori fabuloși, precum Jack Black, Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart.
Trailerul acestui film spune cam totul despre ce ne-am putea aștepta în cele 2 ore de aventură în junglă. Vă las să-l urmăriți și voi și apoi vreau să vă invit în propria mea poveste despre supereroi cu superputeri aflați în situații limită, pentru că viața bate filmul.
Întotdeauna mi-am dorit să intru într-un joc și să fiu supereroul care salvează pe toată lumea, deține controlul și construiește ecosisteme iraționale dar să ajungi într-o junglă, înconjurat de necunoscut și pericole de neimaginat ar putea primi cu ușurință denumirea de coșmar, un vis în care odată trezit respiri ușurat și pui capul înapoi pe pernă doar după ce ai băut o gură de apă și ai făcut o tură prin casă sa vezi că totul e real și ceea ce ai visat tu esste defapt ireal.
Dar totușu, super eroii sunt supereroi indiferent de situație și de locație. Totuși, dacă aș fi în junglă mi-ar place să fiu împreună cu prieteni din realitate sau cu aliați, făcuți pe loc, după inrarea în joc.
Ca orice joc și jungla ți se destăinuie treptat și descoperi lucruri noi și de asemenea afli cum funcționează lucrurile în junglă prin propria experiență, pentru că din cărți e cam imposibil. Nimeni nu a mai fost în situația ta și nimeni nu a scris cărți despre asta. 
Indiferent de joc, e bine să ai minimum 2 vieți de început și să faci tot posibilul pentru a mai găsi vieți în primele minute de aventură.
În junglă puterea focului și înghețului, rezistența fizică și iscusința de a te adapta unor culturi noi sunt cele mai de preț și cu siguranță ar fi ușor de jucat și câștigat jocul în acest condiții. Dar cine ar vrea să termine un joc pe care-l câștigă? NIMENI! Pentru că aventura merge mai departe, niciodată nu se oprește. 
Eu mă bucur că aventura superblog2017 merge înainte și am scris penultimul articol despre un film a cărui trailer îl vâd iar și iar în cinematografe și cu siguranță nu voi trece anul fără să-l văd în premieră la cinema.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania