Locatia, masa si bautura - cheia pentru evenimente reusite

Fiind din Maramures despre bautura nu vreau sa vorbesc prea multe ca nu ne ajuge o zi intreaga si cand termin eu de vorbit nu va mai puteti opri voi... ca toti am patit-o macar odata cu apa sfintita si tot nu lipseste la niciun eveniment si nici intr-o deplasare. Desigur va fi alaturi de noi si la Gala Super Bloggerilor de la Poiana Brasov. Recent, la conferinta ONU din Geneva a avut un succes neasteptat. Nu doar ca toti prietenii nostri de peste hotare au inchinat cate un pahar cu noi dar toti o asteptau cu nerabdare.

Fiind vorba de Brasov, de mancare nu vreau sa vorbesc prea multe ca nu se prea poate vorbi cu gura plina sau plini de ganduri la bunatati degustate de-a lungul vremii prin vizitele facute in Brasov cu diverse ocazii.
Daca vorbim de locatie, nu de putine ori mi-a fost dat sa particip in judetul Brasov sau pe Valea Prahovei la teambuildinguri, evenimente sau chiar nunti. Si de fiecare data m-am simtit extraordinar pentru ca e un loc de vis si intri in atmosfera fara prea mare efort.

Organizarea evenimentelor in Brasov nu este o misiune usoara cu siguranta. In decembrie se organizeaza Gala SuperBlog 2017 iar gazda noastra va fi Hotelul Royal din Poiana Brasov. Cred ca este cea mai buna optiune de salon pentru evenimente din Poiana Brasov

Hotel Royal Poiana Brașov organizează, pe tot parcursul anului, diferite evenimente. Astfel, se pot organiza nunți, botezuri, petreceri private, aniversări sau evenimente de afaceri precum team building-uri sau conferințe de tot felul.

Restaurantul cu specific international si o capacitate de 150 de locuri la mese rotunde este ideal pentru nunti si botezuri pentru ca se pot amenaja si decora foarte usor iar servirea la mese cu chelneri dedicati este una de calitate. Fiindca salonul este la parterul Hotelului Royal, optiunea pentru cazare este clara iar ofertele cu camere gratuite pentru sarbatoritii serii este usor de negociat.

Avand in vedere ca eu voi participa la o conferinta care se lasa cu party, gala dinner sau cum si-o avea numele, ma astept ca amenajarea sa fie sub forma unei sali de spectacol si urmarind speakerii ce ne vor adresa mesajul si vor impartasi cu noi experienta. Existenta ecranului de proiecte, videoproiectorului, flipchartului si a sonorizarii sunt esentiale pentru o comunicare eficienta si un eveniment de succes.

Dar fara prea multe griji, cred ca Hotel Royal Poiana Brasov va fi o gazda minunata. Nu este prima data cand scriu despre ei dar imi place sa descopar tot mai multe despre viitoarea noastra gazda.
Sper doar ca sala sa fie plina, sa cunosc cat mai multi bloggeri, sa nu ne plangem de mancare sau de alte probleme si sa topim bautura, sa ciocnim paharele si sa ne facem cat mai multi prieteni. Pana la urma, cu asta imi doresc sa raman dupa acest concurs.

Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 si deja mi-am facut bagajele pentru gala de la Brasov de unde pe langa articolele de pe blog voi adauga nenumarate imagini, tweeturi si snapchaturi. :) Voi profita de ocazie sa stau si peste noapte si nu voi ezita sa las review-uri pentru booking si alte site-uri de rezervari pentru hotelul Royal.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania