Oamenii simpli sunt cei mai inventivi

Practic, pot spune că nevoia te învață dar și faptul că nu ai rețineri și că nu prea îți pasă de privirile celor din jur poate fi un motiv pentru care dai frâu liber imaginației și ingeniozității și testezi moda în orice situație.
Încep cu începutul și apoi voi adăuga și povestea mea. Answer.ro a lansat o provocare pentru toți și toate. Foarte simplu: #WeAreTheAnswear - un haștag pe care să-l folosiți de fiecare dată când vă aduceți aminte de o situație în care ați întins la maximum(și la propriu și la figurat) articolele vestimentare pe care le aveați la îndemână pentru a rezolva o problemă urgentă. De la cravata prietenului folosită pe post de bentiță până la pantofii de lac folosiți ca oglindă să te rujezi, orice alte idei, pățănii ai la îndemână, postează-le împreună cu un clip sau o fotografie și hashtagul #WeAreTheAnswear și participi automat la competiția challenge.answear.ro unde poți câștiga marele premiu, un Fiat 500 sau multe vouchere Answear pentru cumpărături.

Inspiră-te din acest clip genial și pe urmă vreau să vă povestesc cea mai tare chestie pe care am văzut-o eu într-un tren din india și o invenție personală pentru o bălăceală relaxantă.


Am petrecut vreo 7 ore de coșmar în cel mai groaznic tren din lume, un fel de tren personal în India, între două orașe micuțe, fiind singura noastră opțiune.
Oamenii stăteau pe unde apucau, șoarecii mișunau peste tot, mirosea a mâncare mai rău ca într-o bucătărie de prin ceva sat uitat de lume, mirosea a multe alte chestii. Muream de somn dar nu puteam închide un ochi. Eram ca hipnotizat de tot ce se întâmpla în jurul meu și mă tot plângeam cum pot trăi acești oameni, ce-o fi în mintea lor, ce nivel de viață au, cât sunt de aproape de animale ca stil de viață. Apoi am observat un bătrânel care și-a făcut loc lângă geam dar nu avea o poziție bună de dormit așa că se tot foia el pe acolo, tot construia ca un maestru păianjen, un fel de plasă din rufe care să-l țină să nu cadă când se mișcă trenul și nici să nu dea cu capul de geam. Și-a tot învârtit haine pe după cap, a legat de geam un fular în care se ancora el, a pus o bluză legată ca un hamac să îi țină spatele și a luat somn. Și a dormit așa de bine tot drumul că am fost invidios pe el și pe talentul lui.

A 2-a operă de artă a fost o inginerie realizată chiar de mine. La un hotel, cada de la baie nu se închidea complet și apa nu stătea în ea. Așa că am găsit prin bagaje un tricou cu metallica imprimat cu mult material impermeabil, l-am învârtit bine sub capacul de la scurgere și l-am presat cu putere. Nu aș fi vrut nici să-l rup dar fără o baie fierbinte în acea seara nu aș fi putut merge la somn, așa că am riscat. A meritat, totul a funcționat cu o precizie elvețiană. 

Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 ca să vă provoc mai departe și pe voi să scrieți, scrieți, scrieți și să câștigați premii faine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania