orizonturi largi și minți înguste - super eroii din umbră

Un film de aventuri apare din 3 noiembrie 2017 în cinematografele din România: Dincolo de orizont. Frank Grillo, Bojana Novakovic, Iko Uwais, Callan Mulvey, Valentine Payen se numără printre actorii ce dau viață unor personaje greu de imaginat: niște oameni de rând puși în fața faptului împlinit de a face față unei invazii extraterestre.
Toată lumea e captivată de filmele cu extratereștrii, chiar dacă erau mai mult sau mai puțin pașnici când vine vorba de planeta noastră, Pământ.
Dacă am fi puși față în față cu o altă civilizație, foarte neprietenoasă, practic dacă am fi în pielea personajului din filmul “Dincolo de orizont”, cum am reacționa?
Eu cred că aș fi înlemnit și nu m-aș putea culege, nu cred că aș găsi soluții în timp util pentru a mă adapta situației.
Poate în astfel de situații, cel mai probabil oameni care cred în extratereștrii, ar face mult mai rapid o strategie de a opune într-un fel sau altul rezistență.
Îmi și imaginez cum unii care citesc totul despre extratereștrii, care își imaginează non stop cum arată, ce puteri au, cum pot fi contracarați, exterminați. Mi-i imaginez ca primul lucru pe care l-ar face ar fi sa dea fuga la prietenii lui care nu i-au crezut niciodată poveștile urlând ca nebunii: ți-am spus eu! ți-am spus!
Lupta chiar și cu extratereștrii poate fi de la egal la egal pentru că nu este obligatorie ca rasa umană să fie una inferioară din toate punctele de vedere. Poate ei fiind războinici, puși pe expansiune și-au atins acest obiectiv omițând multe alte aspecte. Avem exemple mai aproape de noi, când civilizații mai slabe au ieșit învingătoare în fața altora, puse pe război. Așa că planeta albastră ne mai suportă o vreme și dacă avvem grijă de ea poate prindem și vreo 2-3 vizite din univers.
Vă las aici și un video cu trailerul filmului „Dincolo de orizont” / „Beyond Skyline” pentru că imaginația lor depășește de multe ori orice limite.


Am scris acest articol la provocarea din concursul SuperBlog2017 și aștept cu nerabdare să ajung în cinema pentru a vedea filmul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania