supereroii marketingului online 2performant - usor si accesibil pentru toata lumea

Nu m-am transformat in promotorul a orice si a oricui online dar toata activitatea aceasta din spatele blogurilor mi se pare mega geniala si am ales sa scormonesc, sa incerc si sa va povestesc despre toate acestea.
Pornesc cu mentiunea ca pana acum nu am castigat nimic de la nimeni dar ca provocarile au fost foarte interesante si mi-au pornit toate motorasele pentru a fi in timp, la subiect si cat mai creativ.
De data aceasta m-am inscris la 2performant - o platforma de marketing afiliat.
Affiliate Badge2Performant a început în 2008 ca prima rețea de afiliere din România (2Parale) și a evoluat permanent de atunci, de acolo și schimbarea de nume. Astăzi sunt peste 500 de magazine online în rețea – de la lideri locali (Elefant, Evomag, F64, epiesa) la companii globale (Orange, Answear, Avon, Aoro) – și au plătit mai mult de 6 milioane de euro afiliaților 2Performant din comisioane iar valoarea crește în fiecare zi.
Pornesc de jos ca asa ii sta bine calatorului. In Affiliate Ranking am pozitia 3137 dar voi urca fara nicio grija.
Cum functioneaza Affiliate Ranking? Foarte simplu este prezentat in acest video

Inscrierea în platforma 2Performant se face foarte usor, doar accesând linkul de aici: https://network.2performant.com/affiliate/signup. Dacă ești deja activ poți trece la pasul 2; dacă ai un cont pe care nu l-ai mai folosit de mult îți poți recupera parola de aici: https://network.2performant.com/forgot-password.
Se pare ca eu il aveam de pe vremea 2parale dar nu il foloseam in prezent si am decis sa il reactivez, alegand elefant.ro ca prim program de afiliat.
Odata postat in blogul tau, ramane ca vizitatorii tai sa fie interesati de unul din produsele promovate de tine, sa intre in siteul respectiv si sa-l cumpere. Pentru fiecare produs recomandat si tu vei fi rasplatit cu u nprocent.
Este normal, firesc, foarte usor de aplicat tot acest sistem iar datorita tehnologiei din prezent este foarte clar pentru toata lumea.
Nu ramane decat sa va inscrieti si sa scrieti fara oprire pe blogurile voastre.
Enjoy!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania