vârsta și ținuta merg mână-n mână

Din păcate este adevărat. De multe ori, haina face pe om.
De prea multe ori.
Este adevărat și că avem zile mai proaste și nu ne simțim în pielea noastră când îmbrăcăm hainele nepotrivite pentru activitatea nepotrivită dar uneori cele mai simple haine sunt de preferat când atmosfera e de așa natură că nu ai chef de nimic, nu te-ai simți confortabil în nimic oricum așa că nu prea contează ce pui pe tine. Psihologic vorbind, dacă ai ales ceva mai deosebit, după câțiva pași înafara zonei de confort și starea de spirit se poate îmbunătăți iar dacă ai ales ceva pe măsura depresiei, lucrurile cam greu vor face cale întoarsă și parcă ar merge din rău în mai rău.
Mai sunt moment în care alegi ținuta nepotrivită pur și simplu. Ție ți se pare că îți stă bine și că e perfectă dar când ajungi la destinație și observi că totul merge prost și nu știi de ce, când te uiți în oglindă poti să-ți dai seama instant că ai făcut-o lată. Eu am pățit asta de mai multe ori, mai ales în primii ani de facultate și când eram în liceu. Nici acum nu e perfect dar e mult mai bine.
Ideea e că nu îmi păsa de opinia nimănui și consideram că trebuie să fiu onest, să port doar ce simt și simțeam că hainele sport sunt potrivite indiferent de eveniment, activitate. Am avut experiențe oribile din cauza hainelor sport la diverse întâlniri, pe plan personal, business sau chiar la interviuri de anjare și până la urmă m-am învățat minte.
Dar cele mai dureroase situații sunt acelea în care nu ai ales perechea de ghete potrivită. Sacouri de bărbați și femei sunt peste tot, opțiunile pentru ghete de bărbați la fel dar după ce au ajuns pe raftul din hol, alegerea pe care o faci e doar pe umerii tăi.
Oricâte situații în care am ales o ținută neinspirată aș avea în minte, nu am cum să trec peste excursiile pe care le făceam iarna la întâlnirile Taize și nu perechea de ghete aleasă pentru excursie ceda tocmai când aveam mai mare nevoie de ea. Să nu mai vorbim de zilele după ce ajungeam acasă și nu știam cum să mai tratez nebunia.
Răspunsul e simplu. ANSWEAR.com pentru că înseamnă cumpărături fără limite și decizii informate. Branduri de top? Servicii de top? ANSWEAR are produse 100% originale și livrare rapidă din stoc.
Este al treilea articol pe care îl scriu în concursul SuperBlog2017 despre answear și pot spune că m-au cucerit prin toate produsele pe care le-am analizat până acum.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania