Work and Travel - lifetime experience

Urmatoarea provocare din concursul SuperBlog2017 este una care mă face să scotocesc în memorie. Este vorba despre experienţa mea Work andTravel. A fost o perioadă foarte importantă pentru formarea mea personală şi profesională. A fost experienţa care m-a făcut să conştientizez cel mai mult că pot să fac o diferenţă în această lume şi că este momentul să mă implic mai mult în ceea ce înseamnă multiculturalism.

Era anul 2009 când am decis să încerc să văd dacă o să jung undeva. Pe atunci programul work and travel erau ceva incredibil şi toţi studenţii care visau să ajungă în America aplicau pentru viză. Mulţi dintre ei nu ştiau la ce se înhamă. Ştiau doar că vor să vadă SUA cât încă mai pot. Şi eu eram unul dintre ei.

Este o decizie pe care nu cred că am să ajung să o regret. Dar dacă vreţi să ascultaţi sfaturile unui om păţit, trebuie să ştiţi că nici în America nu umblă câinii cu covrigi în coadă şi nici cei la care te vei angaja nu te vor trata cu mănuşi. Nu vreau să te sperii. Vreau doar să înţelegi că atâta timp cât trebuie să lucrezi, va trebui să fi responsabil şi să faci tot ce ţi se spune. Însă odată ce începi să călătoreşti şi să explorezi acest teritoriu pe care până acum l-ai văzut doar în filme, este mult mai tare decât ţi-ai imaginat.

Poate fi, şi pentru mulţi dintre cei care vor opta pentru această experienţă va fi, aventura vieţii. Te responsabilizează, te lasă să visezi, dar te şi aduce cu picioarele pe pământ. Iar dacă faci asta pentru a mai bifa o destinaţie pe hartă şi pentru a descoperi această lume a tuturor posibilităţilor călătorind, să ştii că face toţi banii şi merită tot efortul.


Dacă mă întrebaţi pe mine, dacă aş mai fi pus încă odată să fac acest lucru, să iau această decizie, aş face la fel, dar aş alege să fac asta cu CND Vacanțe Speciale. Aşa că vă sfătuiesc, ba chiar v-aş duce eu de mână să vă înscrieţi într-un program Work and Travel Vacanţe Speciale. Merită cu vârf şi îndesat!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania