Ambasadorul mamelor aprinse

Oricât aș încerca, blogul meu nu ar suporta să fie promotorul produselor destinate mămicilor gravide sau vioara întâi în comunicarea cu acestea, cel puțin nu din punct de vedere vestimentar. 
În primul rând nu știu dacă vă pot descrie fața mea în momentul în care am văzut ultima probă din concursul superblog și am citit despre hotmama.ro. Mi-am dat ochii peste cap e puțin spus dar uitându-mă pe site-ul lor, chiar și la rubrici pentru care nu am un interes anume, cum ar fi haine gravidă sau haine de alăptare, optica mi s-a schimbat un pic și poate că aș putea să-mi găsesc si eu un rol în echipa de marketing.
Eu am observat că mămicile gravide și proaspeții părinți și rudele apropiate fac o risipă groaznică de bani și poate un advisor financiar pentru această categorie de clienți. În plus pe partea de alimentație, prin firma familiei mele, Andana, aș putea aduce un plus de dulce în familiile cu copii dar poate că celor mici, preparate făcute de părinți cu dragoste sunt mai mult decât alegerea de preferat.
Din această postură m-aș simți și mai confortabil să colaborez cu alți bloggeri și firme de marketing încât să scoatem un brand precum hotmama.ro în față și să devină prima opțiune pentru mămicile din România și nu numai.
Să începem cu începutul. Personal și profesional, consider că un bloger partener trebuie să fie obligatoriu părinte și/sau profesor, învățător. Nu avem ce discuta despre mămici, haine sau copii mici cu blogeri puștani care-și dau cu părerea despre orice și oricând. În al doilea rând, trebuie să fie îndrăgostiți de postura de părinte și de experiența ce o trăiesc sau au trăit-o ei. Să aibe un simț al observației foarte bine dezvoltat și dacă se poate să fie ultra dornic să afle mai multe și să se informeze în permanență despre acest subiect.
Firmele partenere trbuie să aibe capacitatea de a ajunge la mămicile noastre și să fie demne de încredere din partea lor. Acesta nu este un business oarecare, este o responsabilitate enormă.
Rezultatele pe care le urmărim și strategia pas cu pas o vom creona împreună la Gala Super Blog 2017 ce are loc la finalul acestui concurs pentru care am scris și acest articol.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania