2018 Baia Mare - capitala tineretului din Romania

Poate este cel mai bun lucru care s-a intamplat in Baia Mare in ultimii ani.
Mai mult decat titlul de capitala a tineretului... grup tinta din care incet incet nu voi mai face parte... ma bucura echipa si entuziasmul cu care se intampla toate acestea.
Au avut parte multe bariere si inca au multi care nu vad cu ochi buni lucrurile astea dar pentru ca sunt niste lideri adevarati, caliti deja in mediul ongistic din Maramures, sigur vor face fata si pe mai departe si poate chiar sunt mai motivati cand vad astfel de reactii de pe margine.

Eu sunt sigur ca nu concertele in centrul vechi sunt principalele beneficii si proiecte care vin la pachet cu titlul de capitala a tineretului in Baia Mare dar si astea au rolul lor.

Hai sa intram in hora, hai sa le dam credit organizatorilor si sa ii incurajam ca anul 2018 sa aduca tot ce e mai bun pentru tinerii baimareni. Eu imi doresc sa le deschita apetitul pentru proiecte, pentru networking, pentru calatorii, pentru voluntariat, pentru educatie si pentru comunitate. Daca titlul de Baia Mare Capitala Tineretului din Romania 2018 - 2019 reuseste sa aprinda cate o astfel de scanteie in tineretul din Baia Mare, cred ca viitorul suna bine. Pentru ei. Si asta este ceea ce conteaza cel mai mult.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania