Simularea Organizatiei pentru Cooperare Islamica - MOIC - MUN Trainer

O experienta inedita, in special datorita faptului ca proiectul Rotaract Global Model United Nations organizat in ultimii 6 ani si initiat la Baia Mare are rezultate printre cele mai neasteptate dar foarte logice, care ne dau incredere si deschid noi oportunitati.

Impreuna cu Madalina, colega mea din Rotary e-Club of Global Peace and Leadership am acceptat propunerea Fundatiei Sheherezade din Bucuresti pentru a fi traineri intr-un nou tip de conferinta pentru tineri, pentru prima oara organizata in Europa, Simularea Organizatiei pentru Cooperare Islamica.
Fiindca organizatia cuprinde 57 tari cu o pondere crescuta a credinciosilor musulmani plus un numar important de organizatii si tari ca observatori printre care si Natiunile Unite, procedurile si regulile dezbaterilor sunt aproape identice cu ONU.

Totul s-a desfasurat la Universitatea Politehnica din Bucuresti si temele abordate nu au fost o provocare suficient de mare pentru studenti care au fost atat de origine romana cat si recent sositi in Romania, din tari precum Iraq, Grecia, Albania, Egypt, Afghanistan, Liban etc...

Proiectul Rotaract MUN a fost gandit de la inceput sa se intoarca la Baia Mare dupa 10 ani, dar pana va reveni, cred ca vor fi cateva proiecte/simulari la fel de interesante.

Youth simulation of The Organization for Islamic Cooperation - MOIC in Bucharest, Romania organized by Islamic Conference Youth Forum for Dialogue and Cooperation and Scheherezade Foundation. Feels good that after 5 years of #Rotaract #ModelUN we can bring our experience to develop new ways for youth to meet, debate and find solutions for world problems, small but important contribution for a more just and peaceful world. Madalina and Adrian, members of Rotary e-Club of Global Peace and Leadership were invited as trainers in the first European Model OIC Conference in Bucharest. http://RotaractMUN.org #modelun #moic #modeloic #modelun #mun http://RotaryPeaceLeadership.org 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania