Intre chin si amin umple salile in Maramures

Filmul regizat de Toma Enache, Intre Chin si Amin si-a anuntat premiera la Baia Mare pentru data de 1 Noiembrie 2019 acum 2 saptamani si chiar daca mai sunt 10 zile pana la eveniment, locurile disponibile in sala sunt aproape zero.

Astfel, cei care doresc sa vada filmul si sa se intalneasca cu regizorul si echipa de actori care cutreiera toata tara pentru a se intalni cu publicul, mai au 2 alternative: 31 octombrie 2019 la Sighetul Marmatiei si surpriza, 4 noiembrie 2019 inca odata la Baia Mare, in aula Centrului Universitar Nord de pe str. Victor Babes.

Fiind implicat in organizare si fiind ziua lui Toma chiar pe 1 noiembrie, prevad ca nu voi viziona filmul la teatru si voi merge la universitate pentru a-l vedea relaxat si concentrat pentru ca are o poveste grea, plina de emotie si fapte reale care de cele mai multe ori ma macina de nervi si frustrare.

Sper inca intr-o surpriza, care nu se poate confirma din timp din pacate... prezenta Kirei Hagi la premiera de la Baia Mare. Dar speram si vom fi acolo sa vedem.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

Azi mi-am luat o palma !

funny weekend de Romania