Puzzle și cărți acordeon pentru bebeluși - editura Elefantul Meu


Cărțile acordeon de la editura Elefantul Meu sunt și personalizate și special concepute pentru copiii mici. Acestea sunt deosebit de frumos ilustrate, sunt scrise în versuri iar când părinții nu le citesc din ele, copiii se pot juca cu ele în diverse feluri, acestea fiind cartonate și imposibil de distrus de către copiii mici dar perfecte pentru a construi castele colorate, turnulețe, tuneluri, etc...
Momentan sunt disponibile patru cărți acordeon dar luna septembrie vine cu 7 noi titluri numai pentru bebeluși. 

Viziteaza ElefantulMeu.ro și alege cartea acordeon specială pentru cadouri - Nou născut, care povestește trăirile părinților în preajma nașterii - Toți copiii vor să afle cum au venit pe lume. Cum ar fi dacă ar putea răsfoi o carte care surprinde cu gingășie momentele în care mama și tata se gândesc la un bebeluș, se pregătesc pentru el și se bucură nespus când îl țin în sfârșit în brațe? În fiecare poem scurt din această carte, copilul își regăsește numele, iar data din calendar este ziua lui de naștere. Imaginea părinților poate varia, în funcție de nuanța părului și tunsoare.


În cartea acordeon pe câmpie sau în livadă, copiiilor le este prezentată lumea insectelor și a plantelor care conviețuiesc împreună. Fiecare pagină și fiecare strofă conține și numele copilului.Natura este principala preocupare a copiilor și această cărticică acordeon vine cu o perspectivă drăguță ce îl are în centru tocmai pe copilul vostru. Cartea este personalizată cu numele copilului pe fiecare pagină.

Misterele pădurii sunt dezvăluite copiilor de mici iar aceștia devin mai curajoși și conștienți de tot ceea ce îi înconjoară.
Cartea acordeon personalizată despre copilul tău și pădure cu animalele sălbatice care trăiesc în trânsa.Puzzle Helen Doron English despre Animalele din ferma sau cele din Africa și un set special despre vehiculele de transport - special pentru copiii tăi cu diferite grade de dificultate pentru a-i provoca și motiva să descopere lucruri noi.

Seturile de puzzle pot fi cumpărate direct din librăria editurii Elefantul Meu sau de pe site-urile partenere. Cartemma.ro, Cel.ro, Emag.ro, etc...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programeaza-te online pentru inmatriculari, permise, pasapoarte sau examinare auto in Maramures

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

cofetaria Baia Mare Mai Dulce in imagini