Plătește online impozitele și taxele locale

Anul acesta nu vom sta la cozi interminabile... plata online pentru toate impozitele și taxele locale...

Conform unui comunicat al Autorității pentru Digitalizarea României, Ghiseul.ro a atins un nou milestone al plăților online. De la 1 ianuarie, Ghișeul.ro a procesat peste 2,5 milioane de tranzacții, în valoare de peste 950 de milioane de lei. Tranzacțiile efectuate și sumele colectate în acest an pe platformă sunt mai mari decât în întreg intervalul 2011-2020.

În acest moment există peste 1000 de instituții interconectate. Cele mai noi instituții înrolate sunt Biblioteca Centrală Universitară Carol I” din București, Academia de Studii Economice din București și Compania Apa Nova.

Ghișeul.ro – Te scapă de griji!

Plățile online pentru taxe și impozite nu sunt o noutate, ba chiar sunt o necesitate. În Maramureș, 29 de instituții oferă posibilitatea plăților online pentru cetățeni: 8 Primării acceptă plata atât prin sistmul GlobalPay cât și prin Ghișeul.ro, 8 primării acceptă doar plata prin GlobalPay.ro iar 13 acceptă plata doar prin Ghișeul.ro

Alte peste 750 de instituții sunt înrolate în platforma de e-guvernare Regista iar 17 dintre acestea sunt chiar din Maramureș. https://regista.ro/institutii-digitalizate/?judet=27

Chiar dacă nu oferă toate acestea și posibilitatea plăților online din platforma aceasta, majoritatea redirecționează spre Ghiseul.ro dar toate oferă alte servicii online precum programare la diverse ghișee sau fomulare pentru a comunica direct cu instituția respectivă.

Crearea unui cont de utilizator se poate efectua în 2 minute și totul este foarte intuitiv.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi mi-am luat o palma !

❤️𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒔𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒊𝒏 𝑴𝒂𝒓𝒂𝒎𝒖𝒓𝒆𝒔̦: 𝑪𝒆 𝒔𝒆𝒎𝒏𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆?❤️

funny weekend de Romania